Bugete istorice, care impun realizări istorice pentru Botoșani

Jurnal, 4 februarie 2022

Județul Botoșani și municipiul reședință de județ au, din această săptămână, bugete adoptate pentru anul în curs. Sunt bugete foarte mari, adică bani foarte-foarte mulți, mai mulți ca niciodată, aflați la dispoziția celor care administrează cele două entități administrative.

Botoșănenii sunt îndreptățiți, ca atare, să își dorească să vadă, pe parcursul acestui an, înfăptuirea de investiții fără precedent în ultimii 30 de ani. Îndeosebi la nivelul municipiului Botoșani, unde cetățenilor le-au fost majorate substanțial, cu aproape 20%, și taxele și impozitele plătite în conturile administrației locale.

Cu un buget de care nu a mai beneficiat nicio administrație botoșăneană până în prezent, ratarea vreunuia dintre proiectele de investiții ar echivala cu un eșec major al actualei administrații. Personal voi monitoriza cu maximă atenție derularea tuturor acestor proiecte, de care depinde dezvoltarea economică și nivelul de trai al botoșănenilor. Mă aștept, asemenea tuturor botoșănenilor, să văd în acest an o mulțime de șantiere pe care să se lucreze intens și cu spor. Sutele de milioane de lei aflate la dispoziția CJ și a municipalității trebuie să aducă realizări concrete semnificative pentru prezentul și viitorul municipiului și al întregului județ, pentru bunăstarea și nivelul de trai al tuturor botoșănenilor!

Apreciază sau distribuie această postare: