INVESTIŢII PENTRU BOTOŞANI

Amendamentele pe care le-aş dori adoptate la RECTIFICAREA BUGETARĂ pe care Guvernul României o va face în această vară au în vedere obiective importante pentru judeţul nostru:

1. Suplimentarea cu 2.000.000 lei a sumei alocate judeţului Botoşani pentru infrastructura de DRUMURI JUDEŢENE ŞI COMUNALE, prevăzută în Anexa 6 a Legii Bugetului de Stat pe 2018. Justificare: intervenţii urgente pentru remedierea pagubelor produse de inundaţiile de la sfârşitul lunii iunie asupra infrastructurii rutiere.

2. Suplimentarea cu 2.900.000 lei a sumei alocate pentru REGULARIZAREA JIJIEI, prevăzută cu fişă de obiectiv în Anexa 3/62/29. Justificare: combaterea efectelor nefaste ale inundaţiilor. Suma solicitată reprezintă bugetul planificat pentru lucrările de amenajare a Jijiei în anul 2019 şi consider că acestea pot şi trebuie să fie devansate cu un an.

3. Alocarea a 100.000 de lei pentru MODERNIZAREA DRUMULUI NAŢIONAL 29D BOTOŞANI-ŞTEFĂNEŞTI, cu condiţia ca parlamentarii PSD de Botoşani să îşi demonstreze acum interesul clamat în numeroase rânduri şi să obţină în timp util emiterea hotărârii de guvern necesare pentru această investiţie, astfel încât să poată demara procedurile de licitație pentru proiectare şi execuţie.

Apreciază sau distribuie această postare: