NIMICUL PESEDIST (2): licitații suspendate, contracte reziliate, amenințări

Jurnal – marți, 7 mai 2019

Zi plină în parlament: ședință de plen la ora 10, vot la 12, comisie de la 14 încolo. Apuc, totuși, ca în fiecare dimineață, să arunc o privire pe site-urile de știri botoșănene.

Jale mare cu tovarășii pesediști! Licitația pentru DN 28B Târgu Frumos-Botoșani suspendată; contractele cu constructorii de drumuri botoșăneni anulate de DRDP Iași; amenințări pe față la adresa tuturor drumarilor: să nu îndrăznească să ceară mai mulți bani pentru lucrări care astăzi nu se mai încadrează în bugetele alocate.

Lucrările de întreținere a drumurilor naționale în 2019 (58 kilometri de covor asfaltic în județul Botoșani, transformați în 118 sau în 180, după cum îi venea la gură ministrului Cuc) sunt puse în pericol.

Cunosc bine firmele care lucrează în domeniul drumurilor din județul Botoșani. Au ani de zile de experiență, sute sau mii de angajați foarte buni și nu cred o clipă că ei sunt vinovați pentru haosul fiscal creat de incompetența guvernării pesediste.

Îmi doresc ca totul să meargă bine! Pentru asta, însă, e nevoie de altceva.

Pe 26 mai, la vot, trebuie să le plătim o primă poliță pesediștilor pentru toți aceși ani în care și-au bătut joc de noi!

Apreciază sau distribuie această postare: