Rectificare bugetară

Jurnal – joi, 6 septembrie 2018.

Un joc pervers al PSD-ului la care asistăm de vreo lună s-a încheiat ieri în guvernul incompetent al tovarăşei Dăncilă cu adoptarea ordonanţei de urgenţă privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2018.

Bineînţeles fără vreun aviz (pozitiv sau negativ) al CSAT.

Băieţii ăştia care, cică, guvernează pentru popor nu mai respectă nici un fel de lege.

Însă, chiar din momentul în care au vrut să modifice bugetele instituţiilor care se ocupă de siguranţa şi apărarea ţării au ştiut foarte bine ce fac. Şi anume SĂ FURE TIMP, pentru că e pentru prima dată când la o rectificare se umblă la aceste bugete.

Era clar că preşedintele Iohannis nu va fi de acord (perfect normal), dar au urlat întruna că se întârzie rectificarea de la Cotroceni. Pe fond, chiar ei (pesediştii) şi-au dorit acest lucru.

Au câştigat astfel luna august şi vor câştiga şi luna septembrie, ţinând cont de procedurile administrative (şedinţe şi voturi în consiliile locale pentru rectificări). Două luni în care au putut continua să mascheze găurile bugetare uriaşe, cauzate de incompetenţă şi iresponsabilitate. Iar de suferit vor suferi în primul rând investiţiile.

Au schimbat şi cifrele faţă de varianta de rectificare din luna august.

Ministrul Finanţelor, tovarăşul Orlando Teodorovici, ne spune că rectificarea a fost făcută legal chiar şi fără avizul CSAT. Atunci de ce nu au adoptat-o încă din august?!?

Vă spun eu: DOAR CA SĂ FURE TIMP!

Apreciază sau distribuie această postare: