Sesiune parlamentară încărcată, investiții istorice în drumurile botoșănene
Jurnal, 1 februarie 2022
Încep astăzi o nouă sesiune parlamentară, în calitate de reprezentant al botoșănenilor în Senatul României. O sesiune care se anunță a fi complicată atât din pricina coronavirusului, care va face ca puține ședințe de lucru în Parlament să se desfășoare în condiții normale, cât și, mai ales, ca urmare a agendei foarte încărcate.
În ce mă privește, pe lângă activitatea parlamentară curentă, voi continua să fiu extrem de implicat în monitorizarea și susținerea activă a lucrărilor de modernizare a drumurilor naționale din județul Botoșani, DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și DN 29D Botoșani-Ștefănești.
Voi face toate eforturile necesare și pentru susținerea proiectului drumului expres Botoșani-Suceava, pe care l-am prezentat în premieră botoșănenilor în 2020, anunțând că acesta va deveni realitate în următorii ani.
În plenul și în comisiile Senatului vom fi chemați să dăm soluții legislative la multe din problemele dificile cu care ne confruntăm, ca societate, în această perioadă. Personal îmi doresc ca soluțiile corecte, echilibrate și sustenabile, să primeze în fața abordărilor politicianiste, populiste.
Apreciază sau distribuie această postare: