Stadiul lucrărilor de a celor peste 100 de kilometri ai Drumului Strategic
LUCRĂM PESTE TOT!
Stadiul lucrărilor de modernizare cu bani europeni a celor peste 100 de kilometri ai Drumului Strategic
Ca urmare a numeroaselor întrebări pe care le-am primit referitoare la execuția lucrărilor la Drumul Strategic – proiect la care țin foarte mult pentru că am fost implicat, în calitate de vicepreședinte al CJ Botoșani, în inițierea și asigurarea finanțării din fonduri europene – am parcurs în prima parte a lunii decembrie toate cele trei loturi în care a fost împărțită investiția, împreună cu consilierii județeni liberali Gabi Alecsandru și Vrajotis Claudiu.
Am constatat progresele realizate de constructori pe cea mai mare parte a celor peste 100 de kilometri de drum județean. S-a lucrat la poduri și podețe, la lărgirea și consolidarea drumului, la rigole betonate sau carosabile, la drenuri și ziduri de sprijin, ajungându-se și la așternerea primului strat asfaltic pe zeci de kilometri, cu marcaje longitudinale provizorii.
În albumul foto de mai jos, puteți vedea stadiul execuției pe fiecare lot în parte, constatat la fața locului în intervalul 4-13 decembrie, cu explicații tehnice pentru lucrările executate.
Apreciază sau distribuie această postare: