9 septembrie 2019, încă o zi tristă pentru Botoșani și pentru botoșăneni!

9 septembrie 2019, încă o zi tristă pentru Botoșani și pentru botoșăneni!

Am aflat astăzi că niciun constructor nu a depus ofertă în termen nici la noua licitație organizată de Consiliul Județean Botoșani pentru execuția Drumului Strategic în lungime de peste 100 de kilometri de drum județean.
Incapacitatea pesediștilor de a pune în practică proiecte este încă o dată demonstrată. Din nefericire, nepriceperea tovarășilor se răsfrânge din nou, dureros, asupra a peste 100.000 de botoșăneni, ale căror principale căi de legătură cu restul lumii rămân într-o stare deplorabilă.
Toți cei care locuiesc în Blândești, Sulița, Lunca, Todireni, Răuseni, Călărași, Hlipiceni, Albești, Trușești, Dângeni, Hănești sau Mihălășeni au aflat azi că pesediștii i-au condamnat la izolare pentru încă cel puțin un an de zile, forțându-i să-și rupă în continuare mașinile prin hârtoapele și craterele din niște drumuri județene devenite de mult timp impracticabile.
Finanțarea de aproximativ 60 de milioane de euro, bani europeni, pe care le-am lăsat-o, repet, la cheie pesediștilor de la consiliul județean în 2016 pentru Drumul Strategic nu poate fi valorificată nici acum de acest partid incapabil să facă investiții.
Rușine PSD! Va fi o binecuvântare pentru acest județ când vom scăpa de voi, în 2020 sau chiar mai repede!

Apreciază sau distribuie această postare: