A început asfaltarea pe tronsonul Cotu-Botoșani al DN 28B Botoșani-Tg. Frumos

După spargerea dalelor de beton, îndoparea cu material pietros și execuția stratului de piatră spartă, operațiuni care au necesitat un timp tehnologic prevăzut de normativele în vigoare, a fost așternut primul strat de asfalt de la Cotu până la podul de la Buda, în termenele pe care le-am anunțat public anticipat. În săptămânile următoare constructorul va continua asfaltarea spre Mănăstirea Zosin.

Pentru evitarea spargerii parbrizelor și a disconfortului produs de praf, până la finalizarea acestor lucrări le recomand tuturor celor care se deplasează între Botoșani și Copălău să utilizeze o rută alternativă, prin Cristești și Coșula.

Ritmul bun al lucrărilor se regăsește și în execuția celui de-al doilea strat de asfalt pe tronsoane lungi din DN 28B, între Cotu și Frumușica, unde se lucrează de asemenea la rigole betonate și podețe de acces.

Le mulțumesc tuturor drumarilor pentru implicarea în monitorizarea acestei construcții inginerești atât de importante pentru botoșăneni.
Fotografiile din albumul de mai jos, realizate în data de 16 iunie, reflectă progresele înregistrate în ultima lună în modernizarea Drumului Național DN 28B, pe raza județului Botoșani.

A început asfaltarea pe tronsonul Cotu-Botoșani al Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos