A venit, N-A VĂZUT, a plecat!

Jurnal – marți, 12 martie 2019.

A venit, a văzut, a plecat. Cam asta e de spus, în stil clasic, despre vizita ministrului Cuc la Botoșani. Cu un mic, dar foarte semnificativ amendament: ”a venit, N-A VĂZUT NIMIC, a plecat”. Plus că a vorbit fel de fel de… discuții despre ceea ce nici măcar nu a dorit să vadă cu ochii lui!

Ministrul Transporturilor a spus de câteva zeci de ori în fața jurnaliștilor botoșăneni, inclusiv la TV, că anul ăsta va sta doar pe șantiere, dar a evitat ca măcar să treacă pe vreunul din drumurile naționale distruse ale județului.

Nu a răspuns punctual la niciuna dintre problemele legate de fiecare din aceste drumuri, pe care le semnalasem public, punct cu punct, chiar în dimineața vizitei ministeriale. Doar angajamente globale, că ”vom face” și ”vom drege”, din categoria celebră ”să fie bine, ca să nu fie rău”.

Ca atare, în calitate de deputat de Botoșani, voi formula oficial un set de întrebări pe care le voi adresa ministrului Răzvan Cuc, solicitând răspunsuri scrise în termenul prevăzut de lege.

Botoșănenii merită să primească lămuriri concrete, exacte, asumate privind soarta fiecăruia dintre drumurile din județ. Că de bla-bla-uri suntem sătui.