AGERPRES: Achitei, PNL Botosani: Foarte ingrijoratoare mi se par accentele ultranationaliste din discursul liderului PSD, Liviu Dragnea

Deputatul liberal Cristian Achitei si-a exprimat, duminica, ingrijorarea fata de ”accentele ultranationaliste” din discursul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinut la congresul extraordinar al partidului.

De asemenea, parlamentarul PNL este nemultumit fata de decizia lui Dragnea de a “continua lupta de ingenunchere a Justitiei independente”.

“Foarte ingrijoratoare mi se par accentele ultranationaliste din discursul presedintelui PSD, dar si angajamentul ferm ca va continua lupta de ingenunchere a Justitiei independente, o lupta pe care PSD-ul o duce continuu inca de cand a intrat la guvernare”, a declarat, pentru Agerpres, Achitei.

Deputatul PNL de Botosani sustine ca congresul PSD “a amintit tuturor de congresele PCR dinainte de 1989, cu un geniu care le stie pe toate, cu planuri cincinale trasate partidului si Romaniei, cu fluturarea unor marete realizari utopice, care sa ne duca pe toti intr-un rai pogorat pe pamant romanesc fix in anul 2040”.

“Daca nu ar fi tragic, tinand cont ca oamenii astia se afla la guvernare si ne fac tuturor foarte mult rau, atunci ar fi cel mai bun show de stand up comedy la care am asistat vreodata”, a apreciat Cristian Achitei.

Totodata, el considera ca, prin acest congres, “liderul PSD a vrut sa impuste doi iepuri”.

“In primul rand, a vrut sa scape de oamenii incomozi din partid, tot mai multi, in conditiile unei conduceri dictatoriale si ale unor performante guvernamentale foarte proaste. In al doilea rand, a pus cruce oficial programului de guvernare mincinos si utopic cu care i-a pacalit pe romani in campania electorala din 2016. Un program pe care l-a declarat mai apoi biblie a guvernarii, dar care a esuat lamentabil intre timp, realitate demonstrata cel mai simplu prin nevoia pe care au simtit-o pesedistii insisi de a schimba trei guverne intr-un singur an”, a adaugat parlamentarul liberal.

 

Apreciază sau distribuie această postare: