AGERPRES: Achitei, PNL Botosani: Mitingul PSD – o acțiune de stradă aberantă și lipsită de sens

Deputatul liberal Cristian Achiţei a calificat, duminică, drept “o acţiune de stradă aberant㔺i “lipsită de sens” mitingul organizat de Partidul Social Democrat.

“După premierele şocante anterioare, de a-şi doborî două guverne, PSD-ul ne obligă să fim martorii unei acţiuni de stradă aberante, total lipsite de sens, un miting de protest organizat de cei aflaţi la putere. Împotriva cui protestează guvernanţii? Întrebaţi orice participant la miting şi veţi vedea că nu are niciun răspuns coerent. Pentru că un astfel de răspuns nu există! Cred că nici Dragnea însuşi nu mai ştie ce-a vrut să facă. Ce ştim însă cu toţii acum este ce a ieşit: nimic! După ce ne-au tot ameninţat cu mitinguri cu un milion de participanţi, care să se audă de pe Marte, Liviu Dragnea şi cei din jurul lui au produs acest fâs lipsit de sens, jenant pentru PSD, dar explicabil prin deziluzia provocată propriului electorat într-un an şi jumătate de guvernare”, a afirmat Achiţei.

Potrivit parlamentarului PNL, “nici măcar tentativa de plagiere tipic pesedistă a momentului devenit celebru la nivel mondial al contestatarilor Ordonanţei 13, cel cu luminiţele telefoanelor aprinse, nu le-a reuşit”.