BASTOANELE PSD PESTE OBRAZUL DEMOCRAȚIEI ROMÂNEȘTI

Început de sesiune parlamentară cu un demers absolut întemeiat al PNL. Săptămâna viitoare voi vota, cu convingerea că fac un lucru bun pentru țară, moțiunea simplă împotriva ministrului Administrației și Internelor, Carmen Dan. Un personaj nociv, scos de către condamnatul penal Liviu Dragnea din jobenul cu slugi fidele de la Teleorman.
Titlul moțiunii este unul cât se poate de inspirat și spune totul despre cele întâmplate la mitingul diasporei din 10 august: ”Bastoanele PSD peste obrazul democrației românești”.

Ne amintim cu toții episodul amar din urmă cu o lună, când efective impresionante de jandarmi au fost asmuțite prin comandă politică asupra a mii de oameni nevinovați. De la mineriada din 1990, nimeni nu și-a mai permis în această țară o asemenea strivire, cu ajutorul forței brute, a unei manifestații democratice.

Între timp, Carmen Dan i-a sfidat din nou pe români, recompensând abnegația și slugărnicia maiorului Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției jandarmilor, cu o promovare la rangul de director general al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Abuzurile din 10 august sunt recunoscute indirect chiar de pesediști, care își pasează responsabilitatea de la unul la altul, între taberele Dragnea și Firea, înfricoșați de perspectiva de a răspunde penal, în urma anchetei declanșate de Parchet, pentru atrocitățile comandate.

Ecourile represiunii brutale de luna trecută se simt din plin în aceste zile în interiorul partidului roșu. Dezbinarea din PSD este urmarea fricii de răspundere. Învățați doar să profite în plan personal și de grup de pe urma guvernării, pesediștii refuză să își asume responsabilități privind zona administrativă, cu tot ce presupune aceasta.

Incapabili să guverneze eficient, pentru români, dar extrem de calificați pentru luptele politice interne, pentru ciolan, liderii mai mari sau mai mici ai PSD ne oferă un spectacol sinistru în aceste zile. Asistăm și la Botoșani la un aprig război pentru putere între fel de fel de grupări pesediste. Cred că e clar pentru toată lumea că nu e vorba de niciun fel de principii sau de apărarea interesului oamenilor în aceste conflicte. Miza lor este strict puterea, accesul la poziții publice importante și la gestionarea (și sifonarea) banilor publici aferenți.

Este o lecție din care vor învăța multe, cu siguranță, toți cei care s-au lăsat păcăliți de promisiunile mincinoase ale PSD-ului din trecutele campanii electorale. Acești oameni nu merită încrederea românilor!

Apreciază sau distribuie această postare: