Continuă lucrările pe lotul 2 al Drumului Strategic, singurul nefinalizat la această dată
INVESTIȚII PENTRU BOTOȘANI
* Continuă lucrările pe lotul 2 al Drumului Strategic, singurul nefinalizat la această dată.
* Proiectul pe care l-am inițiat în calitate de vicepreședinte al CJ, însumând peste 100 de kilometri de drum județean modernizat, se apropie de final
* Salut recepția la terminarea lucrărilor pe lotul 3
Lucrările la lotul 2 al Drumului Strategic, Răuseni-Hlipiceni-Todireni-Albești-Trușești-Dângeni-Hănești, continuă. Am constatat la sfârșitul săptămânii trecute progresele înregistrate de constructor în modernizarea ultimului lot rămas nefinalizat din proiectul de peste 100 de km de drum județean inițiat în perioada în care am ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani.
O parte a eforturilor din această perioadă se concentrează pe amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată de pe întreaga lungime a drumului. Trecerea de la Răuseni a fost finalizată, în lucru aflându-se cele de lângă haltele CFR Jijia și Zlătunoaia.
În paralel continuă execuția rigolelor betonate în zona Albești-Mășcăteni și a celor carosabile în Trușești. Tot în Trușești, se lucrează la amenajarea parcărilor adiacente și a trotuarelor.
În lucru este și podul de la ieșirea din Mășcăteni spre Trușești, unde se execută lucrări de reabilitare.
Sunt convins că va fi remediată orice deficiență apărută după trecerea sezonului rece.
Voi continua să monitorizez îndeaproape derularea acestei investiții pe care am gândit-o și inițiat-o ca o axă rutieră longitudinală a județului nostru, care să deservească zecile de mii de botoșăneni din această zonă și să contribuie la dezvoltarea acestei părți a județului.
Continuă lucrările pe lotul 2 al Drumului Strategic