Deputații PSD, vot pentru blocarea Autostrăzii Moldovei

Jurnal – marți, 6 noiembrie 2018.

O zi întârzii și eu la votul din Parlament (din motive legate de activitatea de deputat în teritoriu, adică acasă, la Botoșani, ca să nu avem discuții nelalocul lor!) și tovarășii deputați de Botoșani ai PSD-ului se apucă de prostii!

Deși se bat cu cărămida în piept că sunt pentru Autostrada Moldovei, Tg. Mureș – Iași – Ungheni, tovarășii Marius Budăi, Costel Lupașcu, Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru au votat ei cuminciori și disciplinați așa cum le-a cerut partidul, adică PENTRU BLOCAREA LEGII PRIVIND AUTOSTRADA A8 prin retrimiterea proiectului la comisii!

Din fericire, numărul deputaților normali la cap, care chiar doresc să se facă autostrăzi în țara asta, a fost mai mare și propunerea pesedistă de retrimitere la comisii a fost blocată (vot 84 la 81).

Ca urmare, mâine se va da votul final în plenul Camerei Deputaților pentru această lege. Firește că voi vota DA din toată inima. Și sper să nu avem cu toții surpriza uriașă de a constata că se opun prin vot Autostrăzii Moldovei tocmai numiții de mai sus, tovarășii deputați PSD de Botoșani!!!

P.S.: Acum nu mai dă niciun tovarăș pesedist vreun comunicat de presă ca să se laude că blochează o investiție vitală pentru întreaga Moldovă?

Apreciază sau distribuie această postare: