Drumul spre mai bine
Dezvoltarea județului și mai binele botoșănenilor – obiectivele pentru noua sesiune parlamentară
Debutul unei noi sesiuni parlamentare mă găsește, desigur, la București, înarmat cu proiecte menite să contribuie la dezvoltarea județului Botoșani, la bunăstarea celor pe care îi reprezint în Parlamentul României, dumneavoastră, botoșănenii mei dragi.
Principalul meu obiectiv? Ca întotdeauna, așa cum v-am promis de la începutul activității în parlament, drumurile județului! Avem nevoie de drumuri bune, de o infrastructură rutieră bine pusă la punct pentru a ne dezvolta și a trăi mai bine. Drumuri bune, realizate cu perseverență, înseamnă investiții atrase, fabrici noi, locuri de muncă bine plătite. Mă voi lupta în continuare pentru asta!
Într-o perioadă dificilă, cu provocări multiple, fără precedent – război la granițe, criză energetică, inflație ridicată – adoptarea la timp a unor legi bune este obligatorie pentru a ușura povara resimțită de noi toți. De aceea voi fi extrem de focusat pe analiza și votul acordat fiecărui proiect legislativ, atât în comisiile parlamentare din care fac parte, cât și în plen.
În plan politic, prima parte a acestui an va marca o premieră istorică, “rotativa” la guvernare. Personal, voi susține formula care va asigura un viitor guvern în care principiile dreptei să fie respectate: bugete consistente pentru investiții, sprijin pentru sectorul privat al economiei, condiții de trai decente pentru întreaga populație.
Vă voi informa constant, de-a lungul întregii sesiuni parlamentare, cu privire la toate demersurile făcute pentru Botoșani și botoșăneni, cu speranța că rodul acestora va fi resimțit în mod concret de cei pe care îi reprezint în Parlamentul României.
Iubesc județul Botoșani și asta se va reflecta, vă asigur, în tot ceea ce voi face și în noua sesiune parlamentară.