Final de an încărcat și încins în parlament!

Jurnal – vineri, 7 decembrie 2018.

Mă așteaptă două săptămâni de activitate intensă în Camera Deputaților.

Mai întâi, moțiunea de cenzură, prin care vom vedea dacă Dragnea mai are sau nu majoritate pentru a rămâne la guvernare, cu toată camarila sa de slugi obediente.

Conform legii, ar trebui să dezbatem și să adoptăm în acest final de an și Legea Bugetului de Stat pentru 2019, importantă pentru toți românii.

Nu în ultimul rând, veșnica amenințare din partea pesediștilor privind forțarea unui act normativ privind amnistia și grațierea ne obligă să rămânem în gardă pentru a împiedica o astfel de aberație care ne poate scoate de facto în afara Uniunii Europene.

Personal, sper ca pesediștilor botoșăneni să le vină mintea la cap și să lase deoparte beneficiile personale obținute de la partid, în schimbul adoptării urgente a hotărârii de guvern privind modernizarea DN 29D Botoșani-Ștefănești.

Astfel, aș avea prilejul să mă bat din nou, la Legea Bugetului, pentru a promova un amendament util botoșănenilor privind alocarea de resurse financiare pentru acest drum. Mă bazez pe succesul de anul trecut, când DN 28B Botoșani-Tg. Frumos a fost inclus în Legea Bugetului grație amendamentului semnat de doi parlamentari PNL, inclusiv subsemnatul, și a unuia singur din PSD.

Apreciază sau distribuie această postare: