INVESTIȚII PENTRU BOTOȘANI

Victorie! DN 29D Botoșani-Ștefănești, prins în bugetul pe 2020

Sunt bucuros că guvernul PNL condus de Ludovic Orban a acceptat astăzi amendamentul pe care l-am formulat privind deschiderea în Legea Bugetului de Stat pe 2020 a fișei de buget pentru modernizarea DN 29D Botoșani-Ștefănești. Concret, obiectivul de investiții va beneficia în 2020 de credite de angajament în sumă de 260.000 mii lei și de credite bugetare în sumă de 2.000 mii lei.
Am reparat astfel, după doar o lună și jumătate de guvernare, nedreptatea făcută botoșănenilor de guvernele PSD, care nu au alocat, timp de trei ani, niciun leu acestei investiții vitale pentru județ.
Sunt în drum spre casă, după o zi grea de lucru în parlament, dar sunt fericit că eforturile pe care le-am făcut în toți acești ani pentru infrastructura rutieră botoșăneană încep să dea roade concrete. Țin să le mulțumesc pentru acest pas uriaș înainte prim-ministrului Ludovic Orban, viceprim-ministrului Raluca Turcan și ministrului Transporturilor Lucian Bode, ca și tuturor colegilor liberali.
Sunt, pe de altă parte, scârbit de maniera în care propaganda pesedistă a înțeles să se manifeste în aceste zile, mințindu-i grosolan pe botoșăneni.

Apreciază sau distribuie această postare: