Cu ocazia CENTENARULUI MARII UNIRI, vă propun Dumneavoastră, cetățenilor județului Botoșani, să fim parteneri în derularea unei activități de sărbătorire a evenimentului.

Vreau să adunăm împreună cât mai multe fotografii reprezentative pentru județul nostru, cel puțin câte una din fiecare comună, oraș sau municipiu. Cele mai reușite 100 de fotografii vor fi selectate într-un album de colecție pe care îl vom lansa public până la data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, marcând astfel sărbătoarea centenarului Marii Uniri.

Albumul se va numi “Centenar – Iubesc județul Botoșani!”.

Fotografiile trimise de Dumneavoastră vor fi afișate într-o galerie specială, pe site, pentru a putea fi vizionate de către oricine.

Sunt convins că iubiți județul Botoșani la fel de mult ca mine! Sunt la fel de convins că localitatea botoșăneană în care trăiți are numeroase locuri, activități, oameni, construcții sau peisaje speciale, care merită să facă parte din albumul centenar ”Iubesc județul Botoșani!”.

Trebuie doar ca Dumneavoastră să fotografiați ceea ce considerați că este reprezentativ pentru satul, comuna, orașul sau municipiul în care locuiți și să încărcați fotografiile în format electronic pe site-ul www.achiteicristian.ro. Fotografiile trimise, numele localităților reprezentate, precum și ale autorilor fotografiilor vor fi publicate pe site, putând fi văzute de către oricine.

Cele mai reușite și reprezentative 100 de fotografii vor fi selectate pentru a face parte din albumul centenar ”Iubesc județul Botoșani!”.

Îți iubești localitatea? Trimite-ne o poză și fă astfel posibilă includerea ei în albumul centenar ”Iubesc județul Botoșani!”.

Nume *

Localitate de domiciliu*

Localitatea unde a fost facuta fotografia *

Email *

Incarca o fotografie *
Tip de fisiere acceptate .jpg.png.gif.tiff.tga.psd. Maxim 10M

Sunteți de acord cu Politica de confidentialitate

Precizare: Acesta nu este un concurs cu premii. Selectarea fotografiilor pentru publicare pe site și în album se va face după criterii proprii.

FOTOGRAFII PRIMITE DE LA VIZITATORII NOȘTRI

Iubesc județul Botoșani