NEPĂSARE ŞI DISPREŢ MINISTERIAL

În nota dispreţului faţă de norme şi regulamente al actualei puteri, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a ignorat pur şi simplu întrebarea pe care i-am adresat-o în calitate de reprezentant al botoşănenilor în Parlamentul României în legătură cu proiectul de investiţii „Amenajarea râului Jijia pentru combaterea inundaţiilor în judeţele Botoşani şi Iaşi”.

Înregistrată oficial la data de 30 mai a.c. la Camera Deputaţilor, cu numărul 4377A (foto), întrebarea solicita expres un răspuns scris din partea ministrului în termenul legal de 30 de zile. Nu am primit nici un fel de răspuns de la Deneş nici până în ziua de aztăzi, ceea ce denotă nu doar nepăsare faţă de proceduri, ci şi dispreţ faţă de botoşăneni şi de problemele lor.

Fără nicio satisfacţie, sunt nevoit să constat că am avut perfectă dreptate atunci când m-am referit public, printr-o postare de la sfârşitul lunii aprilie, la vizita intens mediatizată de către pesedişti a lui Ioan Deneş în judeţul Botoşani ca la un eveniment strict propagandistic, fără urmări concrete în ritmul investiţiilor derulate la noi de către Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Nici măcar prezenţa în Ministerul Apelor şi Pădurilor ca subsecretar de stat a botoşăneanului Dan Deleanu, propulsat politic în această poziţie de organizaţia PSD Botoşani în ciuda contraperformanţelor înregistrate la conducerea SC Nova Apaserv, nu a ajutat deloc în privinţa atenţiei acordate de la Bucureşti judeţului nostru.

Între timp, mii de botoşăneni au avut de suferit din cauza inundaţiilor de la sfârşitul lunii iunie. Pagubele şi suferinţele oamenilor ar fi putut fi diminuate dacă ministrului PSD Ioan Deneş chiar i-ar fi păsat de noi sau măcar şi-ar fi amintit răspunzând la întrebarea unui parlamentar că, în conformitate cu fişa postului pe care vremelnic îl ocupă, trebuie să urmărească şi să urgenteze lucrările la investiţiile din portofoliul ministerului, inclusiv cea privind amenajarea râului Jijia PENTRU COMBATEREA INUNDAŢIILOR în judeţele BOTOŞANI şi Iaşi.

Apreciază sau distribuie această postare: