O lună până la alegeri
Pe 27 septembrie, vom fi chemați cu toții la urne pentru a decide cine sunt cei care ne vor administra localitatea și județul în următorii patru ani. Este un moment extrem de important, de care depinde ritmul de dezvoltare a întregului județ, a municipiilor, orașelor și comunelor botoșănene.
Experiența ultimilor patru ani ne-a arătat tuturor incapacitatea reprezentanților PSD de a face investiții strategice, de a face ceea ce trebuie pentru dezvoltare și pentru mai binele oamenilor. La nivelul Consiliului Județean am asistat la un întreg mandat dezastruos pentru Botoșani și botoșăneni, realizările pesediștilor fiind nule. Nu au reușit să facă nici măcar proiectele pe care le-au moștenit cu finanțare asigurată de la fosta conducere liberală.
În capul acestei tragice liste a eșecurilor PSD se situează Drumul Strategic. Pesediștii au lăsat zeci de mii de oameni să se chinuie și să își rupă mașinile pe drumuri dezastruoase. Nimic în privința sănătății, nici vorbă de vreun spital regional la care să aibă acces și botoșănenii, așa cum trâmbițau în 2016, în frunte cu infractorul Liviu Dragnea. Celebrul nimic pesedist este singura etichetă care se poate atașa acestor ultimi patru ani la Botoșani.
Păcăliți amarnic de promisiunile demagogice ale propagandei pesediste în 2016, botoșănenii nu uită și nu iartă bătaia de joc la care au fost supuși timp de patru ani. Pe 27 septembrie, oamenii vor ști să îi sancționeze pe trișori și să își urmărească interesele, alegându-și conducători destoinici și de cuvânt.
Cu responsabilitate și seriozitate, PNL le propune botoșănenilor candidați valoroși, profesioniști, hotărâți să pună în practică proiectele de dezvoltare de care avem atâta nevoie. Realizările primarilor PNL, acolo unde aceștia au fost în funcție în ultimii patru ani, sunt demonstrația diferenței uriașe a modului de abordare liberală a problemelor comunităților. Mâna veșnic întinsă spre guvern a fost înlocuită de către aleșii PNL cu acțiunea eficientă de atragere de fonduri europene. Iar realizările nu au întârziat să apară, în toate colțurile județului, începând cu municipiul Botoșani.
Votați cu încredere candidații PNL la alegerile locale din 27 septembrie 2020!
Apreciază sau distribuie această postare: