M-am înscris în Partidul Democrat în anul 1996, în primul rând pentru că am considerat că era singurul partid care doreşte cu adevărat o reformă reală în România. De asemeni mi-am dorit să-mi dezvolt abilităţile de comunicare iar asta o poţi face numai cunoscând cât mai mulţi oameni, fiecare cu aspiraţiile, interesele sau nevoile lor. Mi-am dorit să mă implic, şi m-am implicat total, în dezvoltarea şi implementarea proiectelor comunităţilor locale şi ale judeţului.

Mă bucur că, în timp, partidul s-a situat în dreapta eşichierului politic din România, intrând în familia popularilor europeni, cei pentru care principala doctrină o reprezintă tocmai dezvoltarea comunităţilor locale ca şi sprijin pentru creşterea nivelului de trai a fiecărui om.

Îmi doresc ca Partidul Democrat Liberal să rămână un partid reformist, să ne continuăm munca de modernizare a societăţii româneşti, să aducem înapoi în prim plan munca, în condiţiile în care sprijinul social al statului să revină doar celor care nu pot cu adevărat să muncească.

Îmi doresc practic să continuăm munca de atragere a cât mai multor fonduri europene, să ducem la bun sfârşit proiectele începute.

Pentru mine personal îmi doresc să fac parte, după viitoarele alegeri din interiorul partidului, din structura viitorului Birou Permanent Judeţean Botoşani a Partidului Democrat Liberal, să am aceeaşi colaborare foarte bună cu primarii din judeţ, cu parlamentarii, cu toţi colegii, tocmai pentru a trece la o nouă etapă de modernizare a localităţilor judeţului Botoşani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *