Să trăim bucuria Sfintelor Sărbători Pascale fără riscuri pentru noi și cei dragi nouă!

Președintele Klaus Iohannis și membrii Guvernului PNL Ludovic Orban gestionează responsabil perioada dificilă prin care trecem.

Salut decretul prezidențial de prelungire a stării de urgență, singura posibilitate de a menține în continuare riscul de răspândire a coronavirusului COVID-19 la cote reduse. Voi vota mâine, alături de colegii mei liberali, pentru validarea decretului președintelui Iohannis, cu convingerea că fac ceea ce trebuie.

Sănătatea populației este, pentru orice om cu scaun la cap, prioritatea absolută a acestor săptămâni. Pericolul nu a trecut, iar o relaxare a restricțiilor impuse, cum cer cu inconștiență unii politicieni populiști, ar duce la o creștere vertiginoasă a numărului cazurilor de infectare în rândul românilor.

Știu că izolarea la domiciliu, mai ales în această perioadă dinaintea sfintei sărbători a Paștelui, este dificilă pentru fiecare dintre noi. Dar mai știu că suntem cu toții suficient de puternici, de înțelepți și de responsabili, pentru a ne proteja de riscul infectării, chiar și în aceste condiții.

Oameni buni, haideți să respectăm cu toții restricțiile specifice acestor săptămâni, în care suntem puși la grea încercare, pentru a proteja sănătatea noastră, a celor dragi nouă, a tuturor semenilor. Doar așa vom putea să scurtăm perioada izolării și ne vom recăpăta mai repede viața normală, de dinainte de apariția coronavirusului.