Situația lucrărilor pe DN 29D Botoșani-Ștefănești
Drumul Național DN 29D Botoșani-Ștefănești: două viaducte aproape de finalizare, strat asfaltic de uzură în execuție și poduri atacate în forță de constructor
Vremea bună din ultimele săptămâni i-a permis constructorului să înregistreze progrese importante la lucrările de modernizare a Drumului Național DN 29D Botoșani-Ștefănești.
La cele două viaducte de la intrarea, respectiv ieșirea din Stăuceni, a fost finalizată operația de montare a grinzilor. În prezent se lucrează la execuția dalei de suprabetonare pe ultimele deschideri ale viaductelor, la execuția hidroizolației și a trotuarelor în consolă. Ritmul în care se desfășoară lucrările mă face să fiu optimist în privința finalizării celor două viaducte înainte de venirea iernii.
Lucrul la poduri a avansat de asemenea semnificativ, atât la Stăuceni, cât și la Drislea și Trușești, acolo unde constructorul a atacat și podul din fața benzinăriei de la intrarea în localitate.
Pe tronsoane importante din DN 29D se toarnă ultimul strat de asfalt, cel de uzură, așa cum se poate vedea și în albumul foto realizat în aceste zile.
LUCRĂM PESTE TOT!
INVESTIȚII PENTRU BOTOȘANI