Tovarășii au strălucit din nou. Prin absență!

Jurnal – miercuri, 6 martie 2019.

Mai țineți minte comunicatele tovarășilor pesediști în care se lăudau că ei sunt cei mai harnici, cei mai activi, cei mai dinamici, cei mai frumoși și, în general, cei mai cei parlamentari ai nației?

Ei bine, azi, hărnicuții, activii, dinamicii și frumușeii au dat bir cu fugiții la votul moțiunii simple împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader.
Pesemne că nu-i luminase tătucul Liviu Dragnea dacă Tudorel e un om bun sau rău pentru dosarele lui și ale altor colegi hăituiți de statul paralel și nici nu le arătase degetul ca să știe cum să voteze.

În consecință, n-a fost cvorum pentru votarea moțiunii (doar 110 paralmentari prezenți), iar votul se va da abia săptămâna viitoare. Ministrul-”ievaluare” are timp să treacă și să mai pupe o dată ghiulul stăpânului de Teleorman dacă vrea să-și păstreze portofoliul.

În altă ordine de idei, un alt ministru din Cabinetul Viorica Vasilica, demis, reevaluat și reinstalat de curând, Răzvan Cuc de la Transporturi, va ajunge mâine la Botoșani.
Cu ce scop? Simplu: ca să se mai laude o dată cu lansarea licitației pentru modernizarea DN 28B. Da, e aceeași etapă inițiată și eșuată anul trecut, când alții s-au lăudat cu măreața ”realizare”, dar, când vine vorba de laude (pentru nimic) pesediștii nu au limite.
Sper ca licitația de anul ăsta să nu se mai împotmolească și DN 28 B Botoșani-Tg. Frumos chiar să ajungă să fie modernizat odată și odată!
Chiar și dacă pentru asta e nevoie să suportăm zeci și zeci de comunicate autolaudative, cu vizite ministeriale și cu poze festive.

Apreciază sau distribuie această postare: